Over frietmobiel

Dit zijn de eetgelegenheden in Amsterdam waar je naartoe gaat teneinde bij te kletsen met die oude maatje, een legendarische stapavond begint en met jouw vriendengroep lawaai kan gaan maken.

Het begon mits een fantasie met een 5 jarig meisje maar nu, veel jaar later kan zijn mijn droom werkelijkheid en kan je jong en oud gelukkig produceren met mijn patatjes. Met heel wat hulp en steun bestaan Romy’s frietmobiel, en daar ben ik super trots op!”

Brood was veel te droog bij beide burgers en frietjes waren lauw en slap. Achterlijk veel geld voor zo weinig kwaliteit!

Wanneer u dan ook onderstaand invulformulier invult, ontvangt u dan ook betreffende ons zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave.

Gekarameliseerde uien, gemarineerde rode ui en zijdeachtige ijsbergsla hetgeen afgemaakt wordt met ons toef mosterdmayonaise. Geef een man deze burger, wat Belgische frieten en ons aangenaam speciaalbiertje on-the-side en je raakt klaar. Zo eenvoudig kan het bestaan.

Met gepaste trots stellen wij met u vanwege: de ‘Rendez-Vous’. Deze kenmerkende Citröen-oldtimer is omgetoverd tot mobiele bar, of te wel een cateringwagen. Betreffende onze cateringwagen is het geoorloofd om op sfeervolle manier catering hapjes en drankjes uit te serveren.

Dit lijkt daar op dat je een plugin niet hebt die benodigd is om het spel te draaien. Klik op de link om die te inrichten, of tracht een ander spel!

Heb jij binnenkort een reden voor een feestje en wil je dit nuttigen wegens de gasten verzorgen? Dan kan zijn een frietmobiel huren een ideale uitkomst. Dit boeken aangaande een frietmobiel kan zijn goede mogelijkheid teneinde jouw gasten te voorzien van een goede maaltijd.

Dit was altijd een kinderdroom teneinde ons persoonlijk snackwagen te beschikken over, maar op jonge ouderdom word je ook niet zeker serieus genomen. Ik zag mezelf al absoluut staan in zo’n snackwagen.

Naast het dit vies is, stinkt dit en kost dit toch nog ons hoop tijd. Want je dien jouw oude frituurvet tevens alsnog eens inleveren bij ons inzamelpunt. En betreffende de klik hier tijd is jouw frituurpan alsmaar viezer. Zowel betreffende in en van buiten. Het is dikwijls de aanleiding aangaande personen teneinde hun frituurpan een deur uit te verrichten en daar ons nieuwe vanwege te aanschaffen. En nog wat, dat frituurvet kost ons hoop geld. Zo’n 5 euro per fles.

Maak allerhande verscheidene broodjes in het opwindende bediening spelletje Sandwich Baker. Kies een passende plakken brood uit en stapel de ingrediënten in een juiste volgorde.

Wil jouw je gasten hemels nuttigen bezorgen op je evenement? Huur dan een foodtruck bij Mobile Street Food! Bij het kun jouw foodtrucks boeken betreffende zeer heel wat mogelijkheden. Ook een origineel idee wegens trouwerijen.

Steeds meer kan zijn daar vraag naar ons frietwagen op feesten en partijen. Wij aankomen, op een tijdstip het we met u dan ook afspreken, betreffende onze HACCP goedgekeurde andere frietwagens bij u dan ook op lokatie. Uw gasten mogen zich vervolgens onbeperkt tegoed doen met onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

Ons frietwagen met huis kan zijn een smakelijke en praktische oplossing om feestvierders te voorzien met onweerstaanbare Vlaamse frieten en overheerlijke snacks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *